Categorieën

  • Kalkstenen schouwen
  • Marmeren schouwen
  • Spiegels
  • Haardplaten
  • Vuurbokken

Janssen Antieke Schouwen

Janssen Antieke Schouwen B.V. Specialist op het gebied van schouwen en open haarden! Al meer dan vijfentwintig jaar zijn wij dé specialist op het gebied van schouwen en open haarden. Inmiddels beschikken wij over een groot assortiment aan kalkstenen, marmeren en houten schouwen van uiteenlopende stijlen en periodes.

De schouwen zijn tijdens onze reizen door Frankrijk zorgvuldig geselecteerd en – indien nodig – in onze werkplaats gerestaureerd. De schouwen zijn onder meer afkomstig uit oude boerderijen en landhuizen. Vergelijkbare nieuwe (op maat gemaakte) schouwen kunnen wij u eveneens aanbieden.

Tevens vindt u bij ons een keur aan haardaccessoires zoals vuurschermen, vuurbokken en gietijzeren haardplaten. Daarnaast kunnen wij u ook antieke Franse boerenplavuizen, Bourgondische dalle-plavuizen (oud en nieuw), Belgische hardsteen (Arduin) en diverse oude marmeren vloertegels in diverse afmetingen en kleuren aanbieden. Voor het completeren van het beeld, hebben wij voor u prachtige antieke spiegels en kaarsenkandelaars.

Een echte goede indruk van onze collectie krijgt u in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie staan wij u graag te woord. Uiteraard kunt u op uw gemak rondkijken en zelf zien wat de mogelijkheden zijn.